Nejlepší dárek k Vánocům pro maminku

 Maminku máme každý jen jednu. Je to žena, která pro nás často obětovala víc než jen vlastní hrnek nebo poslední kousek koláče. Ať tedy budeš vybírat dárek pro maminku k Vánocům či narozeninám, nebo třeba dárek ke Dni matek, platí stejné pravidlo. Ať tě ani nenapadne odbít ji obyčejnou čokoládou nebo kytkou. Že nemáš moc fantazii? Tak my ti s výběrem dárku poradíme. Mrkni na 3 tipy, díky kterým zvládneš pořídit originální dárek pro maminku levou zadní.

IMG_0295

1) Popřemýšlej, co má ráda

Mámu znáš celý svůj život. Aspoň trochu bys tedy měl tušit, co má ráda. Nezačne den bez kávy, miluje sladké, zbožňuje levandule, nebo si třeba ráda dopřává chvilku oddechu ve vaně plné voňavé pěny? V tom případě vybrat nejlepší dárek pro maminku už nemůže být snadnější. Dárkový box přesně podle jejího gusta bude zaručeně trefa do černého. Pokud tě přesto nic konkrétního nenapadá, vsaď na univerzální boxík, který potěší snad úplně každou mámu na světě.

2) Vrať se do dětství

Pamatuješ, jak ti vždycky v dětství máma říkala, že nejlepší dárek je ten vyrobený? Tak ono to pořád platí! Ať je ti 5, 30, nebo ještě víc. Nic mámu nedostane tolik, jako vlastnoručně vyrobený dárek přímo od srdce. A nepotřebuješ k tomu kdovíjakou zručnost. Co takhle najít třeba fotky z dětství a nafotit se sourozenci stejné pózy na stejných místech a ve stejném oblečení, jen v reálném čase? Že mámě potečou po rozbalení takového dárku slzy, to se můžeš spolehnout. Možná dojetím, možná i smíchy. Za srdíčko ji to chytne určitě. Nenapadá tě, jak takové překvapení nejlíp zabalit. Vyzkoušej náš stylový dárkový box, který se hodí snad úplně na všechno. A po rozbalení mu navíc každá praktická máma hravě najde i další využití.

IMG_0298

3) Nezapomeň na vyznání

A teď pozor, tohle je ze všeho to vůbec nejdůležitější. Ať už mámě vybereš dárkový box plný dobrot, nebo jí vyrobíš vlastní překvapení, nezapomeň k tomu přidat osobní přání. To je taková třešnička na dortu, která každý dárek dotáhne k úplné dokonalosti. Už dávno ale nemusí mít přání podobu obyčejné dárkové kartičky. U nás umíme ukrýt za QR kód přiložený k boxu klidně třeba i fotku nebo video. Tak to vyzkoušej! Úspěch je zaručen, to se spolehni.

pás na clanek (1)