Jak originálně zabalit dárek

Nevíš si rady, jak originálně zabalit dárek? Zapomeň na balicí papíry a dárkové tašky, které obradovaný po rozbalení stejně vyhodí do koše. Tentokrát ti s balením pomůžeme my. Díky dřevěným gifit boxům a kazetám už se nemusíš o nic starat, a navíc sklidíš se svým originálním obalem zaručený úspěch.

Vymyslet a sehnat ten správný dárek, který potěší a překvapí je samo o sobě mnohdy náročný úkol. Pokud si ale říkáš, že pěkný dárek pro maminku nebo kamarádku už nepotřebuje obal, mýlíš se. I sebelepší dárek bude bez pěkného zabalení poloviční radostí. Právě díky obalu totiž bude obdarovaný překvapený a do poslední chvíle nebude tušit, co úžasného dostal. Jak tedy dárek správně zabalit?


1) Zapomeň na balicí papíry a dárkové tašky
Papírové obaly s ozdobnými stuhami jsou nestárnoucí klasika, kterou nic nezkazíš, ale ani neohromíš. Květinové či vánoční motivy se rok co rok opakují a po rozbalení je obdarovaný stejně většinou vyhodí. Zkus pro tentokrát na místo toho zvolit obal, který nebude na jedno použití a sám o sobě bude svým způsobem dárkem.


2) Vsaď na originalitu
Když se řekne dárkový obal, většina z nás si představí ozdobný papír, krabici nebo dárkovou tašku. Asi málokdo ale někdy dostal dárek v dřevěném obalu. S gifit boxem nebo kazetou z borovicového dřeva rozhodně překvapíš a sklidíš úspěch za přírodní materiál i netradiční vzhled.


3) Mysli na přírodu
Údělem většiny balicích papírů je jejich jednorázové použití. Dřevěný gifit box ale v koši po svém rozbalení zaručeně neskončí. Díky svému příjemnému vzhledu a univerzálnímu využití ho obdarovaný určitě upotřebí, ať už pro ukládání věcí nebo třeba jako dekoraci.


4) Měj smysl pro detail
I hezká dřevěná krabička si zaslouží ozdobnou stuhu. Rozhodně si ale nepředstavuj plastovou lesklou stužku nebo skládanou kokardu. Pokud budeš chtít, box ti ovážeme vkusnou látkovou mašlí barvy podle tvého výběru.