Vybíráš dárek k Valentýnu pro ženu? Poradíme ti!

Čím víc se blíží svátek všech zamilovaných, tím víc začínáš být nervózní? Tvoje milá čeká romantický valentýnský dárek, ale ty prostě netušíš, co jí dát? Tak buď v klidu. Poradíme ti pár tipů na valentýnské dárky pro ženy, se kterými doma zaručeně zaboduješ.

Připrav jí domácí wellness
Každá žena se ráda nechá hýčkat, to určitě víš. Tak se o ni aspoň pro ten jeden večer starej jako o královnu. Připrav jí horkou relaxační lázeň plnou voňavé pěny, která krásně uvolní všechny její smysly. Zapal svíčky, nalij kvalitní víno a nasyp do misky něco dobrého k zakousnutí.

Všechno, co potřebuješ k přípravě bezkonkurenčního domácího welnness, najdeš v našem voňavém boxu Kleopatřina vana. Můžeš se spolehnout, že za tenhle dárek na Valentýna nejspíš sklidíš sladkou odměnu. Tvoje královna se s tebou o svou lázeň určitě moc ráda podělí. 

Oslaď své milé život
Vůbec nepochybujeme, že s tebou má tvá milá život sladký až dost. Ale stejně. Nějaká ta laskomina navíc se vždycky hodí, zvlášť když jde o valentýnský dárek pro ženu tvého srdce. Jestli máš doma mlsounku, co se může utlouct po všem sladkém, box s výběrem těch nejvyladěnějších příchutí oříškových pomazánek její jazýček 100% potěší. 

Nebo zkusíš radši sadu džemů s netradiční příchutí, které však chutnají jako od babičky? Po nich bude každý polibek od tvé ženy chutnat ještě mnohem víc sladce než doteď. 

Kdo si hraje, nezlobí
Máš doma ženu, která má pořád duši hravé holčičky? Je možná trošku trhlá, ale taky hodně kreativní a pořád něco tvoří? Tak to její srdíčko určitě zaplesá nad boxem pro kreativní duše, díky kterému se bude moct pěkně vyřádit. 

Tvoření ji moc nebere, ale přesto si hraje ráda? Pak by jí mohl udělat radost spíš gifit box ve stylu hygge, který je jako dělaný pro všechny hravé pohodářky. A hezký večer si díky němu můžete užít oba dva. Stačí uvařit si hrnek lahodné horké čokolády, zakousnout se do křupavé sušenky a vrátit se zase na chvilku společně do dětství.