Dárek ke svatbě

Dostali jste pozvání na svatbu a chcete dárek pro novomanžele pojmout trochu jinak než ostatní? Máme pro vás tipy na svatební dary, které mezi obálkami s penězi a dárkovými poukázkami jednoznačně vyniknou.

Přichystejte novomanželům zážitky na celý další rok

Co si budeme povídat, už v prvním roce se klidně může do manželství začít vkrádat stereotyp. Tak ho pomozte těm dvěma hrdličkám trochu rozbít. Připravte jim překvapení podobné vánočnímu adventnímu kalendáři, jen ještě mnohem lepší.

Naplánujete jim na každý měsíc zajímavý zážitek, který mohou společně prožít. Na jeden měsíc připravte třeba lístky do ZOO, na další nachystejte vstupenky do kina nebo do divadla, v dalším měsíci je pozvěte na wellness a na další naplánujte klidně seskok padákem. Fantazii se meze nekladou.

Nakupte v předstihu všechny vstupenky a poukázky a každou umístěte do obálky s datem, kdy si ji mají čerství manželé rozbalit. Všechny obálky pak zabalte stylově do dárkového boxu a věřte, že tenhle dárek jen tak něco netrumfne. 

Pozvěte je na skok do Paříže

Ale kdepak, nemusíte hned kupovat letenky. Stačí pořídit gifit box plný vybraných lahůdek ve francouzském stylu, po jehož rozbalení se ženich s nevěstou rázem ocitnou v kouzelné Francii. Tedy aspoň v jejich myšlenkách určitě.

Stačí jen zavřít oči, zasnít se a začít vychutnávat. A nemusí se kvůli tomu nikam hnát. Piknik jako pod Eiffelovkou si zvládnou uspořádat klidně i doma na gauči nebo třeba v posteli. 

Vsaďte na jistotu

Chystáte se na svatbu kolegy z práce nebo nového kamaráda, o kterém toho ještě až tak moc nevíte? Pak může být výběr svatebního daru docela oříšek. Chcete mu darovat ke svatbě něco originálnějšího než peníze, ale bojíte se střílet naslepo? Tak vsaďte na jistotu.

Věnujte těm dvěma dárkový box pro novomanžele, ve kterém najdou všechno, co je do základu každého spokojeného manželství potřeba. Od hrnečku na ranní kávu nebo čaj přes něco sladkého na případné nervy až po něco ostřejšího na zapití první manželské hádky.