Dárek na Valentýna pro muže

Blíží se svátek všech zamilovaných a ty si začínáš lámat hlavu, jaký vybrat valentýnský dárek pro muže tvých snů? Jestli máš doma tvrďáka, který si na romantiku, svíčky a srdíčkové čokolády moc nepotrpí, máme pro tebe pár super tipů. Dárek k Valentýnu totiž vůbec nemusí být romantický. Mnohem důležitější je, aby se obdarovanému trefil do vkusu.

1

Udělejte si hezký večer

Tak schválně, jak vypadá váš běžný večer? Padnete oba vysílení po pracovním dni k televizi a každý si hledíte svého? Tak to zkus pro tentokrát změnit a pozvi svého milého na rande. A nemusíte k tomu ani opouštět teplíčko a pohodlíčko domova.

Zkus darovat muži na sv. Valentýna stylový rande box, ve kterém najdeš všechno potřebné, co se k takovému pohodovému večeru ve dvou může hodit. Načněte si lahvinku, něco dobrého zakousněte, poseďte, popovídejte si…a zbytek necháme na tobě :).

Láska prochází žaludkem

Tohle staré pořekadlo prostě pořád platí. Když chceš chlapa dostat do kolen, postarej se, aby měl v bříšku jako v pokojíčku. A jdi na to pěkně od lesa. Pořiď mu gifit box Procházka po lese, který je plný těch nejvybranějších pochoutek inspirovaných lesem a přírodou.

Garantujeme ti, že taková medová slivovice, srnčí paštika s portským vínem nebo třeba originální smrkové želé dokážou jeho mlsný jazýček pěkně poškádlit a žaludek zaručeně potěšit.

Bez názvu (1418 × 545 px)

Pořádně ho rozpal

Někdo to rád horké a někdo přímo pálivé. Patří mezi milovníky pekelně ostrých pochoutek i ten tvůj? Tak mu daruj pořádnou ohnivou nálož, ze které se mu budou zapalovat nejen lýtka. Legendární Carolina Reaper a další její kamarádky, které se o ochucení dobrot z tohohle balíčku postaraly, zvládnou totiž pěkně zatopit i těm nejotrlejším.

A čím tyhle ohnivé laskominy spláchnout? Pálivost dokáže nejlépe ztlumit mléko. Sotva se však chuťové pohárky tvého muže zase vrátí k sobě, určitě mnohem víc ocení třeba ochutnávkový box plný netradičních druhů pálenek.

pás na clanek